:بسم الله الرحم
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
احلى مساء
لاحلى اعضاء
في احلى منتدى
كيفكم جميعا حبايب قلبي
الفكرة بسيطة واضحة ويارب كلكم تتفاعلو معاها
كل اللي يدخل الموضوع ياحلوين ميخرجش قبل ميسجل حضورة باي اكله تكون على زوقه وطبعا لازم تكون بالصور علشان تفتح الشاهيه بس ياريت محدش يرد ويجامل بس لازم اكلة على زوقه
اتمنى الفكرة تكون عجبتكم بس ربنا يستر وحبايبنا المشرفين مش يحزفوها
ودي مشاركتي يااااااارب تعجبكم
بقدملكم طريقة الملوخيه المجمد(علشان تكون اسهل)
المقادير :
اولا : نحتاج الى مرقة دجاج .
ثانياملوخية ناعمة مفرزة
الطريقة:
نضع القليل من مرقة الدجاج في القدر(قليلا وضعت لان الملوخية مثلجة و احيانا بيكون فيها ماء من الثلج) و نضعها عالنار بتدا بالغليان
نضيف عليها الملوخية و تترك تغلي سنلاحظ ضهور رغوة عالوجه مع الغليان
تزال الرغوة من عالوجه بواسطة ملعقة(قولي والله)
و بعد ان تغلي و يتغير لونها اي تستوي..نكون دقينا كمية من التوم مع القليل من الكزبرة الناشفة..نحمي السمنة في مقلاة و نضع عليها الثوم و يقلب
و بعد ان يحمر قليلا يضاف عالملوخية و هي عالنار تغلي انا هون تحمر زيادة شوي على ما جهزت الكاميرا
و خليه يطشششششششششش
يحرك و يترك يغلي غلوة و يرفع من على النار..
تسكب في صحون التقديم
و يقدم مع الارز بالشعيرية
وبالهنى والشفى
[size=18][/size]
:tyryr5t: :ayu::: :tyryr5t: