كوب سميد
نصف كوب سكر او اكتر شويه لو بتحبيها سكر زياده
كوب لبن بودره
نصف كوب زبده و ممكن تزودي لحد ما تلين معاكي
كوب ماء
معلقه بيكنج بودر
طريقة البسبوسة بالقشطة
الطريقة:
نقوم بخلط المكونات التالية :
( حليب بودرة , سميد , بيكنج بودر , ماء , زبدة , سكر ناعم )
ونقوم بتحريكها مع بعضها حتى نحصل على الخليط النهائي ويكون شبه سائل.
طريقة البسبوسة بالقشطة
طريقة البسبوسة بالقشطة
نقوم بسكب الخليط أو العجينة المتجانسة في الصينية التيفال الخاصة ونقوم بفردها حتى
تصبح متساوية كما في الصورة
طريقة البسبوسة بالقشطة
نقوم بتغطية كامل الوجه بطبقة من القشطة تعادل ربع سمك الخليط.
طريقة البسبوسة بالقشطة
نقوم بتغطية طبقة القشطة بطبقة من الخليط السابقحتى تختفي طبقة القشطة
تماماً.
طريقة البسبوسة بالقشطة