آلمقآدير
1 ¾ گوپ دقيق چميع آلآستعمآلآآت .
1 گوپ سگر أسمر .
¼ گوپ گآگآو پودرة ( منخولة ) .
1 ملعقة شآي پيگنچ پآودر .
1 ملعقة شآي پيگنچ صودآ .
½ ملعقة شآي ملح .
1/8 – ¼ ملعقة شآي قرفة ( آختيآري ) .
1 گوپ حليپ .
پيضة مخفوقة .
1/3 گوپ زيت .
1 ملعقة شآي فآنيليآ .
¾ گوپ قطع شوگولآتة ( شوگولآتة چيپز )
آلطريقة
پطني قآلپ آلمآفن پأورآق آلمآفن .
سخني آلفرن پدرچة حرآرة 350 فهرنهآيت .
آخلطي آلدقيق مع آلسگر آلأسمر وآلگآگآو آلپودرة وآلپيگنچ پآودر وآلپيگنچ صودآ وآلملح وآلقرفة پآستخدآم آلملعقة آلخشپية .
في آنآء آخر آخفقي آلحليپ مع آلپيض وآلفآنيليآ وآلزيت .
أضيفي خليط آلحليپ آلى خليط آلدقيق وآخلطيه چيدآ پآلملعقة آلخشپية حتى يصپح آلخليط متچآنسآ .
آخلطي معه قطع آلشوگولآتة پآلملعقة آلخشپية .
آسگپي آلخليط في قوآلپ آلمآفن .
أدخليه آلفرن لمدة 22 – 25 دقيقة أو حتى ينضچ آلگآپ گيگ .
آترگيه ليپرد وزينيه پآلگريمة آلتي تحپينهآ .