شطة حار نار
كيس فلفل ناشف زى اللى الصورة
3 ملاعق كاتشب
2ملعقتين خل ابيض
خمس فصوص ثوم مطحون
مكعب ماجى
حبة ليمونة
فنجان شاى زيت زيتون
الصورة توضح المقادير
حطى زيت الزيتون في قدر والثوم على النار
بس ياخذ قلي قد 3دقايق
بعدين ضيفى الفلفل بعد دقه
لا تطحنينه بس دقيه عشان يبقي خشن
وهنا شكل الفلفل بعد الدق
وهنا الفلفل بعد ما تضفينه على الثوم
وهنا الكاسة فيها الكاتشب و عصير الليمون
والخل و فنجان موية مخلوطين تمام
بعدين ضيفى خلطة الكاتشب والماجى على القدر قد 3 دقايق
وهنا شكله هو يطبخ الصور اوضح
وبعدين نطفى النار عليه
وهذا شكله
الشكل والطعم ياخذون العقل