المقادير بطاطس ولحمة مفرومة و طحينة وعلبة زبادي وفلفل اخضر وبقدونس وتوابل وفصين توم
للامانة انا قراتها قبل كدة بس مش فاكرة فينبس كانت لحمة بالطحينة بس لكن زودت عليها توابل وبطاطس علشان يبقى طبق رئيسي
متكامل
معلش المقدمة طويلة ها خلاص
اولا هتجيبي البطاطس وتنقعيها شوية وبعدين تتغسل وبعدين تتسلق ربع ساعة
ثانيا هتقشريها وتجيبي زبدة تتقطعيها مكعبات صغيرة وتخلطيها معاها وبعدين تتبل ملح فلفل زعتر سماق
كويس كدة طيب تتدهني الصنية كويس وتفرديها
ثالثا تجيبي الحمة المفرومة وتحطي جواها فصين توم وتتبل قرفة
جنزبيل ملح فلفل وبقدونس وفلفل متقطع وتخلطي كلو ببعضو
وتفردها على طبقة البطاطس
وبعدين تدخليها في الفرن
وتعملي طحينة وتخففيها بالزبادي وتتبليها وممكن تحطي مستردة وتطلعي الصنية وتفرديها عليها وتدخليها تاني الفرن لحد مالحمة تستوي والطبقة الطحينة تتماسك عليها خلاص خلصت طلعيها وقطعيها
هتبقى معاك تلت طبقات بطاطس ولحمة والطحينة جربوها انا شاء اللة تعجبكو وتتقدم مع رز او تتاكل بالعيش وانا بفضل العيش
النهاية عايزة ردود حلوة برافوبرافو يااما زعلانة و باعيطماشي
ياحلوين وانا قعدة اهو وهاشوف اللي داخل
8)