1فرخه 8قطع كوب لبن رائب 2ملعقه مسترده ملح وفلفل بصله مبشوره دقيق ملعقه بابريكا دقيق ذره (اصفر او ابيض حسب المتوفر) ملعقه صغيره توابل ماء مثلج
الطريقه
نضع الفراخ في اللبن الرائب والبصل المبشور والمسترده والملح والفلفل وقليل من التوابل ونتركها من بليل لتاني يوم لحد وقت استخدامها وبعدين نخلط الدقيق الابيض مع دقيق الدره ومعاهم باقي التوابل والبابريكا ونحط الفراخ في الدقيق وبعدين نحطها في الماء المثلج ونشيلها بسرعه وبعدين نحطها تاني في الدقيق المخلوط بالتوابل ونسيبها شويه لحد ما تتماسك وبعدين نقليها في الزيت بتطلع زي فراخ كنتاكي وبالهنا والشفا