Lonely Girl كبار الشخصيات VIP
مسآهمـآتــيً $ : : 1364 تقييمــيً % : : 53088 سُمّعتــيً بالمّنتـدىً : : 8 أنضمآمـيً للمنتـدىً : : 25/05/2011
| موضوع: اكلالالالات المصرررين تاكلى اصابعك وراها 8/12/2011, 1:28 pm | |
| [size=21][size=21]طاجن البامية باالحم الضانى (الطريقه) -2 كـ بامية رومى اوى بلدى او كيس بامية مجمدة 4 حبات طماطم فى الخلاط 3 ملاعق صغيرة ملح فلفل اسود ثوم بصلة مفرومة زبدة 3ملعقة كبيرة لحم ضانى او كندوز الطريقة يحمر البصلة فى الزبدة الى ان تصبح بيضاء ثم يضاف اليها اللحم الى ان يتغير لونه ىدون ان يحمر ثم تضاف الطماطم المصفاة وكل شوية تضعى ماء ساخن الى ان يتم نضج اللحم بعد ذلك نضع البامية والملح الى ان تنضج ثم نهرس 3 فصوص ثوم ونضع عليهم الفلفل الاسود ونضعها على البامية وبعد 3 دقائق نغلق النار على فكرة اللى حاتعمل الطريقة دى حاتدعيلى لانها بتخلى البامية تجنن وانا كمان مع الطماطم بحط قرن فلفل اخضر حار عشان تكون حامية ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ـــــــ قـــالب المعكـــــــــرونة بالجــــــلاش (المقادير) -[size=16]مقدار من المعكرونة على الطريقة الفرنسية / أو أى نوع معكرونة متبقى عندك / 3 ملاعق سمن ¼ ك جلاش (الطريقة)]
·يسيح السمن . ·يدهن قالب كيك مستطيل ( سادة ) أو صينية مستديرة بملعقة سمن تقريبا . ·تفرد ورقات الجلاش فى القالب بحيث تغطى القاع و الجوانب و يترك جزء منها لتغطية السطح . ·تدهن ورق الجلاش يقليل من السمن . ·توضع المعكرونة فوق الجلاش ثم يطوى باقى الجلاش و يغطى السطح جيدا و يصب باقى السمن على السطح و يدهن جيدا ·يدخل القالب فى فرن حار حتى يحمر الجلاش , يخرج من الفرن و يترك حتى تهدأ الحرارة و يقلب على طبق التقديم و يجمل بشرائح الخيار و الجزرالمبشور و يقدم ...
| |
|
العسل كبار الشخصيات VIP
مسآهمـآتــيً $ : : 17219 عُمّرـيً * : : 25 تقييمــيً % : : 78005 سُمّعتــيً بالمّنتـدىً : : 209 أنضمآمـيً للمنتـدىً : : 11/06/2011
| موضوع: رد: اكلالالالات المصرررين تاكلى اصابعك وراها 8/12/2011, 2:58 pm | |
| يا عمري يا قلبي
مشكورة على التميز
الله عليكي مبدعة و متميزة
| |
|
همس المحبة كبار الشخصيات VIP
مسآهمـآتــيً $ : : 7188 عُمّرـيً * : : 25 تقييمــيً % : : 61095 سُمّعتــيً بالمّنتـدىً : : 106 أنضمآمـيً للمنتـدىً : : 06/08/2011
| موضوع: رد: اكلالالالات المصرررين تاكلى اصابعك وراها 12/12/2011, 3:35 pm | |
| شكرا يا قمر على موضوعك
تسلم ايديكي
يعطيكي العافية
تسلمي يا عسووووووولة
دائما متألقة ومتميزة
واصلي ابداعك
ننتظر جديدك
ودي.. | |
|