موضوع: كيفية اعداد الكيكة الدسمة 8/5/2012, 8:03 pm
[b][b][b][b][b][b][size=21][size=16]السلام عليكم بدون مقدمات كيفية اعداد الكيكة الدسمة [/size][/b][/b][/size][/b][/b][/b][/b] [b][b][b][b][b][b][size=21]
-(حسب الرغبه ) 1كوب شيكولاته قطع او100 جم فروته مسكره
الطريقه :
1- نخلط الزبده مع السكر ونضربها بالمضرب ( أو بالماكينة على السرعة الأولى ) لحد ما يبيض لونها 2- ننزل بالبيض والفانيليا وحده وحده مع الاستمرار بالمضرب
3- نخلط الدقيق مع البيكنج بودر مع الشيكولاته اوالفروته المسكره 4- ننزل بخليط الدقيق علي الخليط السابق مع الخلط بالمضرب 5- نجهز قالب مستطيل وندهنه بالزبده ونرشه دقيق
6- نصب خليط الكيك فيه
7- نسخن الفرن 180 درجه قبل بداية العمل وبعد ما يسخن نضع الكيك 8- وبعد 45 دقيقه هتكون الكيك جاهز بس خلو بالكو متفتحوش الفرن قبل 20 دقيقه علشان الكيك ميهبطش