*اميرة الكون* مبتدئة
مسآهمـآتــيً $ : : 6 تقييمــيً % : : 45463 سُمّعتــيً بالمّنتـدىً : : 3 أنضمآمـيً للمنتـدىً : : 14/06/2012
| موضوع: المطبخ المتنوع (كل يوم وصفة جديدة )ارجوا التثبيت 15/6/2012, 3:31 pm | |
|
عدل سابقا من قبل *اميرة الكون* في 15/6/2012, 4:04 pm عدل 1 مرات | |
|
*اميرة الكون* مبتدئة
مسآهمـآتــيً $ : : 6 تقييمــيً % : : 45463 سُمّعتــيً بالمّنتـدىً : : 3 أنضمآمـيً للمنتـدىً : : 14/06/2012
| موضوع: رد: المطبخ المتنوع (كل يوم وصفة جديدة )ارجوا التثبيت 15/6/2012, 4:01 pm | |
| | |
|
*اميرة الكون* مبتدئة
مسآهمـآتــيً $ : : 6 تقييمــيً % : : 45463 سُمّعتــيً بالمّنتـدىً : : 3 أنضمآمـيً للمنتـدىً : : 14/06/2012
| موضوع: رد: المطبخ المتنوع (كل يوم وصفة جديدة )ارجوا التثبيت 15/6/2012, 4:14 pm | |
|
اذيكم يا عسولات ديه وصفة الحلويات طريقة علم ايس كريم فراولة فى البيت وبالصور كمان كل يوم 2 وصفات 1 للحلويات و1 للاكل يلا مش عايزة يا عسولات اطول عليكم وبردوا من فتكات عشان تعرفوا مش عايزة حد يقول انتى كذابة مش انتى الى عملتيه -------------------- المقادير كوب كريمة خفق 2كيس كريمه واحتياجها من الحليب 4/1+1 كوب سكر 2بيض 1/4 م فانيلا 3كوب فراولة الطريقة نضع حبات الفراولة في الخلاط ونخلط جيدا الى ان تنسجم جيدا ناخذ البيضتين ونخفقهم باليد الى ان يتغير لونهم ويفتح (يفضل فوق حمام مائي لقتل الباكتيريا لي بالبيض ) نخلط كوبين الهاف اند هاف (حليب+ كريمة ) اضافة الى كوب كريمة الخفق والسكر والفانيلا والبيض نضيف الان الفراولة الى الخليط
ثم نحرك جيدا
ثم نصب الخليط في ماكينة الايسكريم
وبعدها يشغل ل25 دقيقة او الى ان يصبح بهذا الشكل
على فكرة ممكن تاكلونه بنفس اللحظة او تفرزنونه لانه ممكن يكون مثل المليلك شيك بالفراولة ولو ما عندك ماكينة البوظه عادي يفرز وهو يجمد
ثم يقدم بعد تبريده يقدم اما مع حبات الشكولاته ويزين الوجه بالجوز الهند المحمص
او بقطع الفراولة وصوص الشكولاته
بالهنا والشفا
| |
|
فارسة الأحلام كبار الشخصيات VIP
مسآهمـآتــيً $ : : 2431 تقييمــيً % : : 56901 سُمّعتــيً بالمّنتـدىً : : 53 أنضمآمـيً للمنتـدىً : : 04/02/2011
| موضوع: رد: المطبخ المتنوع (كل يوم وصفة جديدة )ارجوا التثبيت 21/6/2012, 8:25 pm | |
| يمـ يمـ الوصصفهـ بتشششهـي يعطيـك ألـــف عـافيهـ وان ششاء الله ررح ج ــررربهــأ | |
|