3 كوب دقيق
1.5 كوب سكر
1 الا ربع (زبد - سمن او حتى زيت )
4 بيض
1 كوب ماء دافىء
باكو p.b
فانيليا
ولو عايزاها بالشيكولاتة شيلى نصف كوب دقيق وحطى مكانه كاكاو
الطريقة
حطى البيض والسكر والفانيليا والزبد
ثم الدقيق مع البيكنج بودر
ثم فى النهاية الماء الدافىء بالتدريج
قلبى كويس مش كتير عشان متطلعيش الهواء من الكيكة
وحطيها فى صينية مدهونة
وعلى طول فى الفرن المسخن طبعا من قبلها على درجة 180 درجة
ومتفتحيش الفرن قبل 35 دقيقة
او كيكة
كنت اعملها
شوية دقيق و خميرة و قليل من الزيت و سكر و مسحوق الشوكولاته و بيض على ما اعتقد ههههههه