المقادير: - 15ثمرات من الخوخ - سكر - ثلج - ماء الطريقة: - تغسل حبات الخوخ وتقشر وتقطع. - يوضع الخوخ المقطع فى الخلاط ويوضع السكر حسب الرغبة. - يخلط المزيج جيدا ثم يتم وضع الثلج فى الخلاط مع المزيج مع الخلط جيدا الى ان يصبح الثلج قطع صغيرة جدا .
- يصب العصير فى كأس للتقديم . - مع وضع شريحة من الخوخ اعلى الكأس للتجميل. - مش لازم نسيب عصير الخوخ قبل الشرب طبعا عشان بيسمر لونة بيتغير بسرعة وعشان الثلج كمان مش يذوب وكمان الافضل ان العصير يتشرب طازج وفرش دايما . - احلى حاجة فى عصير الخوخ تحسى اوى ان هو ناعم كدة فى الشرب .