كورات المكسرات
بالشوكلاته
المقادير:
كوب
حليب نستله
لوز مجروش أو بندق أو
أي نوع من المكسرات
2/1اصبع زبده
سائح
كوب بسكوت
مطحون
ممكن حشو الخلطة بالكرز أو
الزبيب أو مكسرات صحيحة
للتغطية:
2 كوب
شكولاته مذوبه في حمام مائي
للزينة:
نصف كوب
شكولاته مذوبه في حمام مائي ممكن شكولاته بيضاء أو
العكس
الطريقة:
نخلط
النستله مع البسكويت المطحون والزبدة
نضيف اللوز المجروش وممكن تضيفي جوز مجروش وبندق مجروش ( الانواع
الثلاثه مع بعض) وتكور باليد كور صغيرة نسقط الكور في الشوكولاته
السايحه
نغطي بالشوكولاته كامل
الجوانب بتقليب خفيف بالملعقة ثم نرفع الكور من الشوكولاته وترص في طبق كبير
متباعدة عن بعضها نتركها قليلا ثم نضيف عليها خطوط من الشوكولاته البيضاء أو نزينها
بمكسرات مجروشه او جوز هنداو من نفس الشكولاته ثم تبرد في الثلاجة وأخيرا ترص في
ورق التقديم وتقدم .
(( نصيحه
جربوها طعمها روعه )
ملاحظه(((
يفضل بعد ما تعملي الخليط تضعيها بالثلاجه نص ساعه تبرد بعد ما تكوريها طبعا وبعدها
تغطسيها بالشوكولاته السايحه))))))))))))
بالهناء والشفاء:ساكورا: