كرات البطاطس بالجبن المقـــادير - كمية من البطاطس المسلوقة في الماء و الملح حسب الرغبة - حبة متوسطة من البطاطس المبشورة بشرا رفيعا - جبن موتزاريلا مقطع إلى مكعبات متوسطة الحجم -كمية من الزعتر أو البقدونس حسب الرغبة - ملح و فلفل بقسمات 2 بيضه
الطريقــة
1- تهرس البطاطس المسلوقة فور إخراجها من الماء 2- تضاف إليها حبة البطاطس المبشورة و الزعتر أو البقدونس و يتبل الخليط بالملح و الفلفل حسب الرغبة 3- توضع كمية من الخليط في راحة اليد ثم يوضع مكعب الجبن في الوسط و تغلق جيدا 4- ونحط الكور أولا فى دقيق وبعدين بيض مربوب 2بيضة معقول قوى وبعدين بقسماط مخلوط بفيجيتار وكورن فليكس مطحون 5نرص الكور بعد كدة فى الصينية ونحطها فى كيس بلاستيك محكم الأغلاق وبعدين نحطها فى الفريزر للتجمد
ملحوظة هامة جدا لازم الكور تكون ماسكة نفسها من اجل ماتفكش عند القلى وهكذا نقدر نحس بيه عند العجن يعنى ممكن نزود كمية بقسماط العجن لوحسينا إن العجينة طريةثم تقلى في زيت غزير و حار حتى تكتسب لونا ذهبيا جميلا