السلام عليكم ورحمة الله وبركاته كيفكم اخباركم وكيف الاجواء معكم منزعج اليوم جبت لكم طريقة عمل اجنحة دجاج سبايسي أجنحة الدجاج الحارة من أشهر مقبلات المطبخ الأمريكى, والوصفة هذه من أحلى وصفات أجنحة الدجاج الى ممكن تعجبك وسهلة التحضير كماااان راح اترككم الان مع طريقة التحضير والمقادير
المقادير 12 عدد اجنحة الدجاج 6 ملاعق كبيرة زبدة 1 فص ثوم وتفرميه كويس ملعقة صغيرة ملح ربع كوب الصوص حاااار
طريقة التحضير نجيب حلة صغيرة وهنملى ربعها بالماء, وهنحط جواها شبكة سلك ونسيبها على نار عالية لحد ما الماء يغلى. هننزع أطراف أجنحة الدجاج وهنكسرها بالسكينة من عند المفصل وهنحطها فى الشبكة السلك ونغطى الحلة ونوطى النار ونسيبها تستوى على البخار 10 دقائق. هنشيل الأجنحة من على الشبكة وننشفها بحرص وبعدين نجيب صينية نفرش فيها فوط مطبخ ونرص عليها الأجنحة وتدخل الثلاجة لمدة ساعة. هنسخن الفرن على درجة حرارة 180 وفى الصينية هنستبدل فوط المطبخ بورق زبدة و تدخل الفرن 20 دقيقة وبعدين نقلبها على الجانب الآخر ونسيبها كمان 20 دقيقة. فى بولة كبيرة هنسيح الزبدة ونضيف الثوم والملح والصوص ونخلطهم كويس. لما الأجنحة تخرج من الفرن ونقلبها فى الصوص كويس وبكدة تبقى جاهزة للتقديم. موضوعي الشميل برعاية
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته كيف حالك ؟ اتمني إنك تكوني بخير سبايسسسسسسي .. أعشق أجنحة الدجاج الحارة ، مثل كنتاكي ، بحفظ هالأكلة !! بخلي ماما تسويها ، شكرا للطرح الجَمييل في أمان الله و رعايته ، موفقة حبيبتي كانت هنا : أية .