عندى ليكم حته اكله سهله وبسيطه وسريعه.
اعملوها وادعولى..
(بطاطس بالكباب)
المقادير:
(لحمه على حسب الطلب)
بطاطس صوابع وشيبسى
بصل مبشور صغير جدا
فلفل اسود
بقدونس
قطعتان فحم
زيت
حله محكمه الغلق
الطريقه:
تسلقى اللحمه بالطريقه العاديه
تحمرى اللحمه
تحمرى البطاطس فى الزيت اللى حمرتى به اللحمه
اثناء تحمير البطاطس تضعى قطعتان الفحم على النار الى أن يسخنوا جيدا
تأتى بحله محكمه الغلق ثم تضعى على الجوانب بداخلها البطاطس واللحمه المحمره والبصل المخلوط بالفلفل الاسود والبقدونس ثم تضعى الفحم فى منتصف الحله وتغلقيها جيدا وترجيها من تحت لفوق وتتركيها خمس دقائق ثم تفتحى الغطاء وتخرجى البطاطس مع اللحمه فى نفس الطبق وترمى طبعا الفحم.
وتذوقى ستجدين انكى تأكلين كباب وشيبسى بالكباب كل هذا دون شوى.
جربى وادعيلى.