المقادير /250 جم سبانخ-250 جم لحم مفروم-بصله كبيره مقطعه صغار-زيت اوذبده-ملح وفلفل وكمون وقرفه وجنزبيل وبهار مشكل-6حبه بيض
الطريقه/يسخن الزيت ويضاف اللحم ويقلب حتي ينشف ماؤه ثم يضاف البصل ويقلب
جيدا حتي ينشف ثم نضيف السبانخ المقطعه وتقلب ثم نغطيها حت ي يجف ماؤها
تماما ثم نضيف الملح والفلفل وباقي البهارات وتقلب خيدا ثم نضرب البيض في
صحن ثم نضيف عليه السبانخ وتقلب جيدا ثم نضعها في صنيه تفال وتدخل الفرن من
1/4 ساعه الي1/2 ساعه حتي تستوى
ملحوظه /ممكن عملها بدون لحم مفروم
وبالهنا العافيه علي قلوبكم
[img:c203]http://fashion.azyya.com/images/smilies/7_4_3[1].gif[/img:c203]